Superstitii despre ora exacta

ora-exacta-superstitii
Iti aduci aminte ca atunci cand erai copil se spunea ca in momentul in care te uiti la ceas si este ora fixa se spunea ca cineva te iubeste?

Ei bine, se pare ca exista mai multe interpretari ale momentelor in care te uiti la ceas exact atunci cand este ora fixa, care iti pot spune multe lucruri despre viata ta sentimentala.

  • Cand un ceas cu cuc sau cu pendul incepe sa cante/ bata fara vreun motiv, fara sa fie ora exacta, este un semn ca va fi o moarte in familie.
  • Atunci cand te uiti la ceas la ora fixa (de exemplu la 10:00) inseamna ca “cineva” te iubeste, un minut inainte de ora exacta, ca te-a iubit, iar un minut dupa, ca te inseala.
  • Anul Nou – Acel obiect pe care il tii in mana de Anul Nou, la ora exacta de la miezul noptii, sau cel pe care pui mana imediat dupa ora 12, va fi cel mai important plan al vietii tale in anul care vine. Daca tii bani in mana, vei merge bine cu banii tot anul, daca iti tii iubita de mana, iti va merge bine cu dragostea tot anul, daca tii paharul in mana, va fi un an vesel.
  • Cea mai potrivita ora pentru a face nunta este incepand de la si jumate, spre exemplu 14:30, 15:30 … etc in loc de ora exacta:14:00, 15:00 … etc. , daca acul mare al ceasului merge in sus ai noroc, daca merge in jos ai ghinion, de aceea trebuie sa inceapa la si jumatate si nu la ora exacta.
  • De asemenea, daca se spune ca ziua cu numarul 13 aduce ghinion, este bine sa avem in vedere si  ora exacta 13.

Surse:

http://milodin.com/superstitii.html

http://www.mollynezu.8k.com/custom4.html

http://zodiacultau.wordpress.com/2013/01/28/despre-superstitii/

 


Comments are closed