Robotul care scrie ora exacta

robotul-care-scrie-ora-exactaUite un alt fel de ceas si mod e a afla ora exacta. Este vorba despre un robotel care scrie ora exacta, apoi o sterge si o ia de la capat. Robotelul se foloseste de un marcar semipermanent pentru a scrie ora exacta, apoi sterge ora, si continua de la urmatoarea secunda.

Cum arata acest robot care scrie ora exacta? Puteti vedea in videoul de mai jos:

Oricine isi poate construi un astfel de robot care scrie ora exacta, este nevoie doar de putina indemanare si pricepere. Intructiunile de asamblare a unui robotel ce scrie ora exacta le puteti gasi aici: http://www.thingiverse.com/thing:248009/#instructions

Tineti cont de faptul ca, acest robot care scrie ora exacta, se afla momentan in stadiul de prototip, ceea ce inseamna ca vor exista imbunatatiri care vor fi adaugate in timp. De asemenea, orice persoana care se incumeta sa asambleze un astfel de robot care scrie ora exacta, poate sa aduca la randul sau imbunatatirile pe care le considera necesare.

Pe site-ul pe care a aparut prima versiune a robotului care scrie ora exacta, exista si o sectiune unde puteti gasi alti roboti care scriu ora exacta, asamblazi de alte persoane. Puteti sa vizualizati toti roboti facuti, aici http://www.thingiverse.com/thing:248009/#made

Aceste robotel ce scrie ora exacta este o modalitate inventiva si noua de a citi timpul, iar odata ce va fi imbunatit, s-ar putea ajunge chiar la o varianta finala ce va fi comercializata.

Comments are closed