Cum arata ceasul viitorului?

cum arata ceasul viitorului

In 18 martie 2014, oficialii de la Google au postat pe blogul lor un articol despre un alt fel de ceas. Este vorba de un ceas care este o combinatie intre un smartphone si un ceas obisnuit, care poate fi purtat pe mana.

Iata declaratia oficiala a celor de la Google, cu privire la functionalitatea ceasului Android Wear:

Cei mai multi dintre noi sunt rareori fara smartphone-uri in mana. Aceste supercomputere puternice ne tin conectatati cu lumea si oamenii dragi. Dar suntem doar la inceput cu ceea ce este posibil cu tehnologia mobila. De aceea suntem atat de incantat de wearables (smartphone-uri care pot fi purtate pe corp) – acestea inteleg contextul lumii din jurul nostru, si putem interactiona cu ele simplu si eficient, cu doar o privire sau un cuvant rostit.

 Ceasul Android Wear : Informatii care se misca cu tine

Astazi anuntam Android Wear, un proiect care extinde Android la wearables (purtabile). Si vom incepe cu unul dintre cele mai cunoscute purtabile – ceasul. Mergand cu mult dincolo de simplul act de a va spune doar timpul, o serie noua de dispozitive, impreuna cu un catalog extins de aplicatii va va da:

Informatii utile atunci cand aveti nevoie cel mai mult. Ceasul Android Wear va arata informatii si sugestii de care aveti nevoie, chiar atunci cand aveti nevoie de ele. Marea varietate de aplicatii Android inseamna ca veti primi cele mai recente mesaje si actualizari de la aplicatiile dvs. sociale preferate, chat-uri de la aplicatiile preferate de mesagerie, notificari de la cumparaturi, aplicatii de stiri si fotografie, si mult mai mult .

Raspunsuri directe la intrebari vorbite. Trebuie doar sa spui ” Ok Google ” pentru a pune intrebari, cum ar fi cat de multe calorii sunt intr- un avocado, la ce ora decoleaza avionul, si scorul de la meci. Sau spune ” Ok Google ” pentru a rezolva diverse treburi, cum ar fi chemarea unui taxi , trimiterea unui mesaj, pentru a face o rezervare la restaurant sau setarea unei alarme.

Capacitatea de a monitoriza mai bine sanatatea si conditia dumneavoastra fizica. Atingeti-va obiectivele de antrenament , cu memento-uri si rezumate de fitness de la ceasul Android Wear. Aplicatiile preferate de fitness va poate oferi in timp real informatii despre viteza, distanta si timpul pentru alergat, mers cu bicicleta sau pe jos, totul de la incheietura mainii.

Cheia dvs. pentru o lume multiscreen. Ceasul Android Wear va permite sa accesati si sa controlati alte dispozitive de la incheietura mainii. Doar spune ” Ok Google ” pentru a porni o lista de redare de muzica de pe telefon, sau rula filmul preferat pe TV. Exista o multime de posibilitati aici, asa ca suntem dornici de a vedea ceea ce vor construi dezvoltatorii.

Suntem mereu in cautarea de noi modalitati tehnologice pentru a ajuta oamenii sa isi traiasca viata si acesta este doar un alt pas in aceasta calatorie. In cinstea utilitatii cat mai mari a multitudinii de  ecrane pe care le utilizati in fiecare zi – fie in masina, in buzunar sau, foarte curand, la incheietura mainii.

Sursa: http://googleblog.blogspot.co.il/2014/03/sharing-whats-up-our-sleeve-android.html

Dupa cum vedeti, ceasul este gandit in asa fel incat sa va usureze viata de zi cu zi. Cu siguranta sunt multe peroane nerabdatoare ca acesta sa apara pe piata. Ceasul este gandit astfel incat sa fie cat mai util si cat mai practic posibil. Este o punte catre o noua era in care vom privi cu totul altfel ceasul de mana, care a devenit din ce in ce mai mult un accesoriu, mai degraba, fata de un lucru necesar si indispensabil.

Sa vedem cum isi imagineaza dezvoltatorii ca va usura viata noastra ceasul Android Wear:

Comments are closed